Skip to content

Impulskøb på Facebook Marketplace eller sådan får jeg hurtigt pladsproblemer i bogreolen

I sidste uge kom jeg til at kigge på Facebook Marketplace, hvor der er utroligt meget bras til salg, og indimellem også nogle gode fund. I dag var jeg heldig. En mand havde ryddet grundigt op i sin bogreol og solgte en stor bunke bøger til foræringspris. Jeg var hurtig og slog til. Da jeg hentede bøgerne, fortalte sælger, at folk havde skrevet til ham hele dagen, så det var heldigt (for mig) at jeg var hurtigt ude.

Indrømmet, så er det en blandet landhandel, men indimellem er der nogle gode fund, som jeg glædeligt havde givet mere for end jeg endte med at gøre. Det er faktisk en inspirerende måde at købe bøger på. Du får et indblik i en anden persons bogreol og bliver inspireret til at læse noget andet, end det som du normalt ville vælge.

De gode fund

Nyt læsestof.

Jeg har længe overvejet at købe Benny Andersens samlede digte og den store fine bog fulgte med i god stand, så den vil jeg glæde mig til at læse. Peter Øvig Knudsens bog om BZ bevægelsen har ligeledes stået på min liste over bøger, som jeg gerne vil have læst – den var også med. Det samme var Jens Andersens biografi om H.C. Andersen.

… men som jeg sagde i starten, så var det sjoveste ved at købe en stor stak blandede bøger, alt det som jeg ikke viste, at jeg manglede at læse. Nu kan jeg glæde mig til at læse Skæbnegalleriet af Helle Stangerup, Noget nær af Hans Edvard Nørregård-Nielsen, Kongens fald af Johannes V. Jensen og meget mere.

Der kommer nok lige så stille nogle anmeldelser af bøgerne her på siden.

Min største udfordring er nu, at jeg skal have plads til dem. Jeg har typisk meget svært ved at skille mig af med bøger, så plads skal der laves… bum, bum, bum.

Hvad synes du om bogen?

Samlet vurdering 0 / 5. Antal stemmer: 0

Vær den første til at give sin mening

Udgivet iBogkøb

Bliv den første til at kommentere

Skriv et svar

%d bloggers like this: