Skip to content

Rejs med børn og baby bøger

For nogle år siden skrev jeg to små bøger. Den ene hed Rejs med børn – en overlevelsesguide og den anden At rejse med en baby. Titlerne siger nok meget godt hvad de handler om. Jeg har besluttet mig for, at det er ok at lave lidt reklame for sig selv her på bloggen, så her kommer lidt informationer om mine bøger.

Bog om at rejse med børn

Jeg har altid rejst meget og da jeg for 9 år siden blev far for første gang, besluttede min kone og jeg at rejseriet skulle fortsætte – selvfølgelig nu med børn. Det løfte holdt vi ved og fik dermed en masse erfaringer med det at rejse med en baby og siden med lidt større børn. Det er de erfaringer, som jeg deler i bøgerne.

Bøgerne er praktiske rejseguides, der giver gode råd og praktiske låsninger på nogle af de udfordringer, der kommer med at rejse med en baby eller større børn (eller begge dele).

Skal du ud at rejse med et barn, så skynd dig ud at købe min bog:-)

Indholdet i bogen Rejs med børn – en overlevelsesguide ser sådan ud:

 • Forberedelser inden rejsen
 • Afstem forventningerne
 • Alene med børn
 • Budget
 • Transport
 • Lej udstyr på destinationen
 • Tidsforskel og døgnrytme i udlandet
 • Forsikringer
 • Pas til børn
 • Vaccinationer
 • Hvad hvis barnet bliver væk?
 • Overnatning
 • Pak kufferten rigtigt
 • Transport til destinationen
 • Specielt, når man rejser med en baby
 • Forventninger til at rejse med en baby
 • Børnepasning i udlandet
 • Rejseformer
 • Kør-selv-ferie
 • Storbyferie
 • Hvad skal vi se?
 • Vær fleksible
 • Hvilken storby skal vi vælge?
 • Ferie i Autocamper eller campingvogn
 • Campingferie
 • Charterferien
 • Skiferien
 • Hvor gamle skal børn være, før de kan stå på ski?
 • Med baby på ski
 • Forberedelse til skituren
 • Udstyr
 • Hvor skal vi tage hen?
 • Vandreferien
 • Den anden vandreferie
 • Vandreferie med barn på ryggen
 • Hvornår kan barnet vandre selv?
 • Forberedelse til vandreferien
 • Det lange eventyr
 • Hvordan planlægger vi den lange rejse?
 • Hjemve og venner
 • Hjemme igen
 • Tidsfordriv til bilen, bussen, toget og flyet
 • Sygdomsleksikon

Altså kommer bogen omkring mange relevante emner.

Rejs med baby bog

Jeg udgav først bøgen Rejs med børn – en overlevelsesguide, men fandt hurtigt ud af at der var stor efterspørgsel efter en rejseguide, hvor udgangspunktet var at rejse med en baby. Derfor besluttede jeg mig for at skrive bogen: At rejse med en baby.

I denne anden bog tog jeg udgangspunkt i den første, så der er flere afsnit der ligner hinanden, mens alle de afsnit, der omhandler det at rejse med en baby er udvidet (der er også kommet flere til).

Med baby i kufferten.

Er der brug for rejseguides til forældre?

Da jeg første gang skulle ud at rejse med mit første barn, var jeg faktisk overrasket over manglen på litteratur til børneforældre om det at rejse med børn. Der findes selvfølgelig mange bøger om at rejse med børn, men de handler næsten altid udelukkende om hvad man kan se med børn eller også er det anekdoter fra forældre, der har rejst med børn.

Der var til gengæld ingen praktiske rejseguides, som var det jeg havde brug for. Det har jeg nu lavet om på. Så hvis du står og skal rejse med en baby eller et større barn, så vil jeg anbefale mine bøger, der giver nogle lavpraktiske svar på alle dine spørgsmål.

Bøgerne kan købes i de fleste online boghandlere som både fysiske bøger og som e-bøger.

Støt mig meget gerne og køb bøgerne gennem dette reklamelink:

Bøger om at rejse med en baby og større børn

Hvad synes du om bogen?

Samlet vurdering 0 / 5. Antal stemmer: 0

Vær den første til at give sin mening

Udgivet iRejser

Bliv den første til at kommentere

Skriv et svar

%d bloggers like this: