Skip to content

Valhalla – I nye hænder – boganmeldelse af en hyldestbog

⭐⭐⭐⭐

Det er 40 år siden, at vi første gang stiftede bekendtskab med Tjalfe, Røskva, Quark, Thor, Odin og alle de andre skabninger fra Peter Madsen og Henning Kures nu udødelige tegneserieklassiker. I den anledning har mere end 50 tegneserieskabere skabt en vidunderlig hyldestbog.

Et must i bogreolen

Der er nogen bogudgivelser, der bare er et naturligt køb og dette er en af dem. Når jeg handler stort ind, køber jeg altid mælk og rugbrød – Når der kommer en ny Valhallabog, så køber jeg en ny Valhallabog – sådan skal det være.

Valhalla – I nye hænder består af en lang række korte tegneserier, hvoraf langt de fleste er på 2 sider. Her har en bred skare af tegneserieskabere hyldet de originale fortællinger, ved at fortælle deres egne. Nogle har valgt at fortælle om deres første møde med tegneserierne, andre har valgt at fortælle deres egne Valhalla-historier og så er der dem, der har valgt noget helt tredje.

Valhalla – I nye hænder passer godt ind i bogreolen ved de andre Valhalla bøger.

Som at komme hjem

At læse Valhalla – I nye hænder er lidt ligesom at komme hjem og så alligevel ikke helt. Jeg er stor fan af de originale tegneserier, men det er mindst lige så sjovt at læse alle disse forskellige variationer og fortolkninger, som bogen byder på.

Udgivelsen oser af kærlighed til Valhalla, til tegneserie-mediet og til Peter Madsen og Henning Kure, som også selv har skabt deres helt egen originale Valhalla-tegneserie, som bogen lægger ud med.

Alle indslagene er af høj kvalitet og så passer bogen fantastisk godt ind i bogreolen, sammen med de samlede Valhalla-udgivelser.

De mange tegnere og forfattere, der står bag udgivelsen.

Hvad synes du om bogen?

Samlet vurdering 0 / 5. Antal stemmer: 0

Vær den første til at give sin mening

Udgivet iAnmeldelseGraphic Novel

Bliv den første til at kommentere

Skriv et svar

%d bloggers like this: